LFS S2 LİSANSI AÇMA GÜNCEL

LFS S2 LİSANSI AÇMA GÜNCEL

Lisans nedir ne işe yarar

  LFS'de daha fazla arabaya ve parkura erişmek istiyorsanız, bir lisans satın almanız gerekir , bu da bilgisayarınızda LFS'nin kilidini açmanıza izin verir. Kısmen S1 veya S2 lisansı ile veya tamamen S3 lisansı ile.

  Bir lisans satın almadan önce, burada web sitesinde bir hesap oluşturmuş olmanız gerekir . Bu gereklidir, çünkü satın aldığınız lisans bu hesaba atanacaktır, böylece sistemlerimiz S1, S2 veya S3'ün (satın aldığınız lisansın türüne bağlı olarak) kilidini açmanıza izin verildiğini bilir.

  Satın aldığınız lisansın herhangi bir zaman sınırı yoktur, yani bir kereye mahsus bir ücrettir ve karşılığında daha fazla içeriğe, ücretsiz güncellemelere erişirsiniz ve temel çevrimiçi hizmetlerimizden hiçbir ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Demo sürüm

LFS S3 demomuz zaman kısıtlaması olmaksızın tamamen ücretsizdir, ancak yalnızca bir yarış ortamı ve üç araba içerir.

Kurulum

Rar dosyasından Unlocker.exe dosyasını kopyala lfs oyunun dosya konumuna yapıştırın ardından oyunu Unlocker.exe üzerinden çalıştırın s2 hesabınıza bağlanın oyunu lisans ladığınız da oyunu kapayıp İP-pace dosyasını açıp iki kere done done yapın ardından oyununuza giriş yapabilirsiniz.

İndirme Linkleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar